Innerstudie SNRO geaccrediteerd

Sinds begin 2018 zijn 8 van de bijscholingen van Innerstudie SNRO geaccrediteerd! Dat is super fijn want dat betekent dat onze kwalitatief hoogstaande en zeer goed betaalbare bijscholingen voor heel veel therapeuten beschikbaar zijn.

Een bijscholing bij Innerstudie bestaat uit een ochtend-les medische basiskennis. De les wordt gegeven door de zeer gedreven arts Pieter van Amerongen. Het fenomenale menselijk lichaam is Pieter zijn passie en Pieter doet niets liever dan zijn kennis delen met therapeuten.

In de middag-les is docent Willem van der Aa aan het woord. Willem is acupuncturist en heeft zich gespecialiseerd in Oosterse Geneeswijzen. Willem wil zo veel mogelijk kennis overdragen aan therapeuten zodat de therapeuten een bredere visie krijgen op gezondheid. Willem is een lopende encyclopedie en doet niets liever dan vragen van therapeuten beantwoorden om zo zijn kennis te delen.

De 7 onderwerpen die ieder jaar gedoceerd worden:
– hormoonstelsel
– lever
– luchtwegen
– sensorisch stelsel
– spijsverteringsstelsel
– urinewegen
– zenuwstelsel

De achtste bijscholing die Innerstudie ieder jaar organiseert is Psychosomatiek met de alom bekende Henk Fransen als docent. Henk kwam er in zijn carrière als arts achter dat hij zijn patiënten niet voldoende kon helpen en begon een zoektocht naar complementaire informatie. Henk zijn kennisniveau is indrukwekkend! Met zijn lessen psychosomatiek leert hij therapeuten op een holistische manier kijken naar hun cliënten. Een les van Henk is een feest voor iedere leergierige therapeut.

Klik hier voor onze agenda