Innerfit

Welkom op de website van Innerfit, de website van Marco de Jong, energetisch therapeut, aangesloten bij de VVET, beroepsvereniging voor energetisch therapeuten. Marco behandelt mensen in Wolfheze, in zijn eigen praktijk, en in Amsterdam, in de praktijk van bevriende collega-therapeut. Marco is gespecialiseerd in pijnbestrijding. Tevens verkoopt Marco kwalitatief hoogstaande voedingssupplementen.

Bent u gespannen of heeft u last van pijn waar u maar niet van af komt? Laat mij u helpen! Ik ben magnetiseur en door middel van handoplegging wordt uw lichaam weer in balans gebracht, wordt u meer ontspannen en neemt uw pijn af. Ik zie u graag in de praktijk zodat ik u kan helpen u beter te voelen.

Behandeling

Gezond zijn en voluit kunnen leven, dat wil ieder mens. Een belangrijke voorwaarde daarvoor is dat je lichamelijk en emotioneel in balans bent. Wanneer die balans verstoord raakt, kan zich dat op allerlei manieren uiten:

Marco zijn magnetiseer behandelingen verlichten en verzachten de pijn, geeft ontspanning en vermindert klachten.

Een behandeling is als:

  • Ontladen van energieblokkades
  • Opladen van levensenergie
  • Bewustmaken van de oorzaken van de klacht
  • Uw zelfhelend vermogen wordt gereactiveerd.

Zijn behandeling kan helpen bij:

Pijn, allergie, depressieve gevoelens, gedragsproblemen, gevoeligheid voor voedsel, vermoeidheid, gewrichtspijnen, spierpijnen, concentratieproblemen, huidirritatie, hoofdpijn, migraine, overspannenheid, burn-out, enz.

Daarnaast kun je denken aan vage klachten als reguliere behandelmethoden geen vooruitgang meer bieden of als dat je zelf een natuurlijke behandelmethode wenst, dit kan in samenwerking zijn met de reguliere geneeskunde.

Over Marco

Mijn naam is Marco de Jong en ik ben geboren in 1968.

Na een auto ongeluk in 2009 ben ik mij bezig gaan houden met bewustwording. Deze gebeurtenis was het begin van mijn zoektocht naar wat er van binnen in mij aanwezig is, maar dat ik tot dan toe nooit had kunnen plaatsen.

Van 2010 tot en met 2014 heb ik een 4-jarige HBO opleiding tot paranormaal therapeut gevolgd aan Het Johan Borgman College. Op deze opleiding heb ik mijn gevoeligheid verder ontwikkeld en heb ik mij bekwaamd in het magnetiseren.

 

Marco de Jong

Erkend Natuurgeneeskundig Therapeut

Tarief Innerfit

Voor de zorgverzekeraar vallen de behandelingstarieven van energetische therapie onder Alternatieve geneeswijze. Als therapeut ben ik geregistreerd bij de zorgverzekeraar als energetisch therapeut.
Deze kwalificatie vindt u ook terug op uw rekening. De meeste zorgverzekeraars vergoeden, bij aanvullende verzekeringen, geheel of gedeeltelijk (afhankelijk van de polis) mijn behandelingen.
Voor de behandelingen hoeft u geen verplicht eigen risico af te dragen.

TARIEF

Het praktijktarief is € 55,00 per behandeling.

REKENING

Uw rekening dient na het consult contant of per bankbetaling te worden voldaan en u declareert de rekening bij uw zorgverzekeraar.

Het is nodig voor een vergoeding dat de therapeut aangesloten is bij een beroepsvereniging en bij een Registratie instituut voor natuurgerichte gezondheidszorg, Mijn praktijk is bij de beroepsorganisatie “VVET” geregistreerd. Ook valt mijn praktijk onder het register voor Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg RBCZ en klachten- en geschillenzorg Quasir.

Maak nu een afspraak en bel 06-10250722

Uw Gegevens

Wat kunnen we voor u doen?

Missie & Visie

Missie – waar staan we voor

Energetische behandelingen, inspirerende lezingen en kwalitatief hoogstaande bijscholingen.

Visie – wat willen we graag

Een wereld creëren vol bewuste, gezonde en gelukkige mensen.

Share This