Innercirkel
Innercirkel organiseert inspirerende lezingen en workshops. Lezingen en workshops die inspiratie geven op het gebied van gezondheid, zelfontwikkeling en bewustzijn. Er wordt iedere maand een lezing georganiseerd. Meer informatie over die lezingen en workshops vindt u op deze website.

Lezingen die georganiseerd worden door Innercirkel dragen bij aan zelfontwikkeling. Innercirkel biedt een podium aan sprekers die hun kennis willen delen en hun toehoorders willen motiveren tot ontwikkeling op lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel gebied.

Heeft u een inspirerende lezing bijgewoond of kent u een spreker waarvan u graag een lezing bij zou willen wonen? Innercirkel hoort en organiseert het graag.

Innercirkel is een initiatief van Marco de Jong en Roos van Kappel.

Lezingen
Workshops
Over Marco en Roos
Marco en Roos willen graag een bijdrage leveren aan een wereld waarin mensen bewust, gezond en gelukkig zijn. Marco is magnetiseur. Roos is paranormaal therapeut. Naast het werk in hun praktijk organiseren zij lezingen en bijscholingen.

“Alles wat we doen doen we met passie en draagt bij aan ons doel om een wereld te creëren vol bewuste, gezonde en gelukkige mensen. ”

Marco en Roos

Initiatiefnemers

Missie & Visie

Missie – waar staan we voor

We organiseren inspirerende lezingen en workshops op het gebied van gezondheid, spiritualiteit en zelfontwikkeling.

Visie – wat willen we graag

Leergierige mensen in de gelegenheid stellen hun bewustzijn te vergroten door het bijwonen van betaalbare en kwalitatief hoogstaande lezingen en workshops.

Meer informatie? Bel 06-10250722

Uw Gegevens

Wat kunnen we voor u doen?