Opleidingen Oosterse Geneeswijzen

Innerfit

Innerfit helpt mensen gezond te worden door het wegnemen van spanning en het activeren van het zelf-genezend vermogen door middel van magnetiseren.

Innercirkel

Innercirkel organiseert inspirerende lezingen op het gebied van gezondheid, bewustzijn, spiritualiteit en zelf-ontwikkeling.

Innerstudie

Innerstudie organiseert kwalitatief hoogstaande bijscholing voor therapeuten op het gebied van medische basiskennis, oosterse geneeskunde en psychosomatiek.

Innerzhi

Innerzhi is een online thuisprogramma voor het beoefenen van Qigong. Makkelijke te begrijpen instructie videos helpen u gezond en fit te worden.

Aankomende Events

[events_list_grouped category=4,13,36 style=1]

Bijscholing/workshop Psychosomatiek met Henk Fransen.

We hebben goed nieuws! Henk Fransen komt wederom een lesdag psychosomatiek verzorgen voor Innerstudie. De vorige lesdagen waren een groot succes en we zijn erg dankbaar dat Henk weer komt! Deze bijscholing vergroot je kennis van het werken met de geestelijke betekenis...

Lees meer

Bijscholing Nieren (snro geaccrediteerd)

Op 22 september organiseert Innerstudie een bijscholing over de nieren. Een hele belangrijke bijscholing want nieren zijn letterlijk van levensbelang. Nieren doen veel meer dan alleen urine produceren. 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar - en dat je...

Lees meer

Maak nu een afspraak en bel 06-10250722

Uw Gegevens

Wat kunnen we voor u doen?

Opleidingen Oosterse Geneeswijzen

Share This