Bijscholingen westerse Geneeswijzen

Innerfit

Innerfit helpt mensen gezond te worden door het wegnemen van spanning en het activeren van het zelf-genezend vermogen door middel van magnetiseren.

Innercirkel

Innercirkel organiseert inspirerende lezingen op het gebied van gezondheid, bewustzijn, spiritualiteit en zelf-ontwikkeling.

Innerstudie

Innerstudie organiseert kwalitatief hoogstaande bijscholing voor therapeuten op het gebied van medische basiskennis, oosterse geneeskunde en psychosomatiek.

Innerzhi

Innerzhi is een online thuisprogramma voor het beoefenen van Qigong. Makkelijke te begrijpen instructie videos helpen u gezond en fit te worden.

Aankomende Events

[events_list_grouped category=4,13,36 style=1]

een Workshop over Leven in de door Jou gewenste situatie

Wil jij jouw leven veranderen? Dan nodigen wij je uit voor deze fantastische workshop van Berend Smit. Berend is de auteur van Mijn Boek. Mijn Boek is een boek dat je vertelt hoe je kunt leven in een door jou gewenste situatie door je gewenste situatie simpelweg te...

Lees meer

Bijscholing/workshop Psychosomatiek met Henk Fransen.

We hebben goed nieuws! Henk Fransen komt wederom een lesdag psychosomatiek verzorgen voor Innerstudie. De vorige lesdagen waren een groot succes en we zijn erg dankbaar dat Henk weer komt! Deze bijscholing vergroot je kennis van het werken met de geestelijke betekenis...

Lees meer

Maak nu een afspraak en bel 06-10250722

Uw Gegevens

Wat kunnen we voor u doen?

Bijscholingen westerse Geneeswijzen

Share This