Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshop overgang

30 maart - 09:30 tot 16:30

€85

De overgang is zo’n onderwerp waar niemand graag over praat maar waar toch iedere vrouw mee te maken krijgt. De overgang wordt gezien als een negatieve periode. Opvliegers, veranderingen in gedrag, toename in lichaamsgewicht en het gevoel van het aanbreken van de ouderdom zijn een paar dingen die de overgang zijn negatieve naam geven.

Toch zijn er ook hele mooie kanten (en kansen!) aan de overgang. Marijke Brouwers van Intoflow vertelt je er graag over.

De workshop overgangsklachten is een dynamische workshop waarin je heel veel leert over jezelf en de kwetsbare periode waar je als vrouw in terecht komt als je in de overgang komt.

Dit is een workshop die iedere vrouw zou moeten volgen. De kennis van Marijke zorgt ervoor dat je als vrouw veel meer begrip krijgt voor je fantastische lichaam. Als je als therapeut deze workshop volgt, dan heb je aan het eind van de dag heel veel handvatten om je cliënten te ondersteunen.

Mannelijke therapeuten of partners zijn ook van harte welkom! Als man/partner kun je ook behoorlijk beïnvloed worden door de overgangsklachten van je vrouw. Weten wat er speelt, kan zeer rustgevend zijn.

Deze workshop is te volgen voor 85 euro, inclusief lunch!

Tickets

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.

Gegevens

Datum:
30 maart
Tijd:
09:30 tot 16:30
Kosten:
€85
Evenement Categorie:

Organisator

Marco de Jong
Telefoon:
06-10250722
E-mail:
info@innerfit.nl
Website:
https://www.innerfit.nl/

Locatie

De Klipper
Generaal Urquhartlaan 1
Oosterbeek, 6861 GE Nederland
+ Google Maps
Share This