Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshop – Oorsprong wortels – de kracht van onze voorouders

20 april - 09:30 tot 16:30

€95

Deze workshop is een verdieping op de lezing; “Oerstammen”, maar kan ook zeker zonder de lezing gevolgd worden.  Als we onze vrouwenlijn terug volgen tot de eerste vrouw, komen we bij onze stammoeder. Zij bewaakt de geschenken en kwaliteiten van de vrouwenlijn. Als we naar de oorsprong reizen van de mannenlijn komen we uit bij de onze stamvader, hij bewaakt de familie missie.

In de loop der tijd zijn deze lijnen doorbroken geraakt, zijn er trauma’s en vervormingen ontstaan waardoor we niet altijd zuiver deze krachten kunnen inzetten. Maar nu is het tijd om weer te verbinden met deze diepe inheemse laag, om deze te verbinden aan het nu.

Op deze dag zal verdiepende informatie gedeeld worden over 13 Oerstammen. In een geleide mediatie gaan we reizen in onze voorouderlijke lijnen om trauma’s te helen. De nog onuitgewerkte stukken gaan we aan de hand van energetische opstellingen harmoniseren.

“Aeréon (Jan Pieter Schreur), auteur van het Handboek voor de Nieuwe Aarde is een portaal van Aardse natuurwijsheid en galactische kennis. Op meerdere (innerlijke) reizen heeft hij energie opgehaald uit verschillende hoeken van de wereld. De ontmoeting met de oorspronkelijke bewoners van Peru heeft hem in verbinding gebracht met vele stammen en uiteindelijke de voorouders van hier, de Friezen. Wat een stille bedding geeft aan het geheel.

Vanuit zijn mannenlijn, een Friese draken stam, draagt hij nederig de missie om Nederland te helpen landen in hun inheemse wortels. Na veel voorwerk treed hij nu naar buiten met het verhaal van de Friezen. Dankzij de mensen op zijn pad kreeg hij ook toegang tot de verhalen van de andere stammen. Zijn vrouwenlijn is een vergeten sjamanen stam uit Zuid-Amerika. Vanuit hier heeft hij geschenken ontvangen om heling te bieden aan de stammen”.

Deze workshop is inclusief koffie/thee en biologische lunch.

Tickets

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.

Gegevens

Datum:
20 april
Tijd:
09:30 tot 16:30
Kosten:
€95
Evenement Categorie:

Organisator

Marco de Jong
Telefoon:
06-10250722
E-mail:
info@innerfit.nl
Website:
https://www.innerfit.nl/

Locatie

De klipper – Oosterbeek
Share This