door Roos van Kappel

25 november 2017 – 09:00 – 12:00 uur

Zou jij willen leren gebruik te maken van de helende energie die uit je handen stroomt? Wil jij de helende energie die altijd in je aanwezig is en die je zomaar kan gebruiken leren ontdekken? Zodat je je kind, je moeder, je hond of je partner kan helpen bij kleine ongemakken? Dat kan!

Op 25 november organiseer ik een Workshop Healing voor Thuis! In deze 3 uur durende workshop leer ik je de basisprincipes van healing voor het dagelijks leven.

We beginnen met een uur theorie en daarna gaan we lekker met zijn allen aan de slag. In groepjes van 2 oefenen we op elkaar. Ik doe het voor, jullie doen het na. Je hoeft geen natuurtalent te zijn of een 4-jarige opleiding te volgen om gebruik te maken van een energie die van nature in je aanwezig is.

In deze workshop leer je de basisprincipes voor healing in het dagelijks leven. Aan het eind van deze ochtend voel je je geïnspireerd, ontspannener en realiseer je je dat je veel meer kunt dan je dacht.

Over Roos

Roos van Kappel is paranormaal therapeut voor mensen en paarden en is gespecialiseerd in telepathie. Naast haar werk als therapeut geeft Roos privéles telepathie en magnetiseren en organiseert ze cursussen Zelfvertrouwen voor Vrouwen. Roos ziet haar werk als haar grootste hobby en werkt vol overgave en passie. Roos haar missie: de wereld een betere plek maken voor mensen en dieren. Meer informatie over Roos en haar werk vind je op www.innerfeeling.nl.

Datum:

25/11/2017
09:00 tot 12:00 uur

Locatie:

Filmhuis Oosterbeek
Weverstraat 85
Oosterbeek

Tarief

35 euro

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en nieuwe aanbod van lezingen, workshops en bijscholingen.

Succesvol aangemeld, bekijk uw email voor de bevestigingsmail.