Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Liefde als medicijn. De Kracht van Acht.

3 oktober - 10:00 tot 17:00

€145

3 oktober 2020

Medicine Day

Gebruik jij jouw volledige creatiekracht om jouw ideale bedrijf en ideale wereld vorm te geven? Of kun je nog wel wat inzicht in wat jouw unieke creatiekracht is gebruiken?

Jouw creatiekracht wordt ook wel jouw medicijn genoemd. Jij bént een uniek mens, je hebt iets unieks te brengen zoals jij kan scheppen kan niemand het!

 

Introductie

Vele leugens liggen op straat en er komen er steeds meer naar het licht. De wereld blijkt ziek. Jij beseft dat je geen bescherming nodig hebt tegen ziekte, maar dat je je moet herinneren wie je echt bent. #bewustzijn

 

Jij beseft dat wat je nodig hebt is:

 1. Vrijheid om te doen wat je hart je in geeft, #bezieling #ondernemerschap
 2. Precies weten wat jij te doen hebt in deze situatie, #livepurpose
 3. Gelijkgestemde mede reizigers, die zorgen voor een ontspannen en gezellige rit uit het systeem. *erkenning

 

Inhoud

Je weet ongetwijfeld al veel over hoe de wereld waarin we leven echt in elkaar zit, door je kennis te delen ontvangt ieder van ons nieuwe informatie. *bevestiging *begrip

Jij bent oneindig bewustzijn.

Met #Care en #Courage schep jij mede een mooiere realiteit dan de huidige realiteit.

Als jij vanuit je creatiekracht gaat scheppen komt je droom uit.

Jij bént hét Medicijn.

Hét Medicijn belichamen is hetzelfde als rebelleren door gelukkig te zijn. *aanmoediging

 

Programma

 

ontvangst

starten in kring

Meditatie

Channeling door Loes Ruesink

Pauze

Kennismaken met het Medicijnwiel

Pauze

Opdelen

In kleine kringen samen komen om te leren je eigen medicijnwiel uit te rekenen onder begeleiding van één van de Caring Women. Je ontvangt #zorg van hen. Caring Women is de naam die ik heb gegeven aan de dames die deelnemen aan de kracht van 8. Zij reageren vanuit het hart en hebben hun ego niet meer aan het stuur van hun leven zitten. Deze geven *vertrouwen.

Je ontdekt in een kleine kring je eigen #Gave, #Karma, #Essentie, #Levensmissie en #Levenspad dit te samen vormt hét unieke Medicijn dat jij bént. *geruststelling.

Persoonlijke reading in de groep van het wiel.

Hierdoor leren jullie allemaal alle thema’s van het wiel kennen en hoe ook hoe creatiekracht gebruikt kan worden bij het bewust manifesteren van je eigen werkelijkheid. Meeschrijven is dus wel aan te raden.

Loes geeft aan jou door middels reading welke zin jouw medicijn het beste samenvat. Je ontvangt *acceptatie, *bewondering en *waardering voor wie je bent

Loes Ruesink en de vijf vrouwen die ze meebrengt, zullen je benaderen met *respect en door niet te discussiëren, maar iedereen uit te nodigen tot dialoog is er *goedkeuring voor iedereen en ieders mening.

 

Wat levert deze dag je op:

 1. Jij brengt met de sjamanistische inzichten en technieken die je in deze ochtend bezieling terug in de realiteit waarin we nu met zn allen leven.

 

 1. Vanaf deze ochtend ga je samen met anderen hand in hand navigeren uit het systeem. #Krachtvanacht

 

 1. JIJ BENT HET MEDICIJN TEGEN ALLE ZIEKTE.

 

 1. Technieken om ideale bedrijf, relatie en leven te manifesteren. Geluks-emoties. #energieinbeweging

 

 1. IK BEN OK ZOALS IK BEN EN TEGELIJKERTIJD MAG IK TRANSFORMEREN EN SHIFTEN. #Jouw persoonlijke blauwdruk in de vorm van het levenswiel met 5 getallen na aanleiding van je geboortejaar er op. #medicijnwielnumerologie

 

 1. Inzicht in welke manier van rebelleren bij jou past? Frank heeft het zijn manier gevonden en is inspiratiebron. www.vaccingate.nl www.voorvrijheid.nu

 

 1. Meet en Greet vooraf met Frank www.frankruesink.nl

 

 1. Kennismaken met Vijf van de Caring Women van de Kracht van 8: Liefdevolle dames die van plan zijn om iedere Nederlandse vrouw te laten kennismaken met haar eigen unieke medicijn. Ik stel ze vast aan je voor:

 

Medicine Evelien

Medicine Mirjam

Medicine Willemijn

Medicine Linda

Medicine Debora

 

De verantwoordelijkheid voor deze dag ligt bij:

Medicine Loes Ruesink

WANNEER JOUW CREATIEKRACHT OP VOLLE KRACHT DRAAIT SHIFT NIET ALLEEN JOUW LIEFDESRELATIE, JOUW ONDERNEMING, GEZONDHEID EN AL JOUW PERSOONLIJKE RELATIES MAAR OOK DEZE REALITEIT NAAR EEN VOLGEND NIVEAU. #5D

*deze 12 vormen van liefde zijn de waarden die iedere deelnemer gedurende deze morgen te geven heeft en in overvloed mag ontvangen: Goedkeuring, Respect, Bewondering, Vertrouwen, Waardering, Acceptatie, Aanmoediging, Bevestiging, Zorg, Erkenning, Geruststelling en Begrip.

#dit zijn termen die met de Medicijnwielnumerologie en Sjamanisme verbonden zijn.

 

 

 

 

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelman. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Liefde als medicijn
145,00
Onbeperkt

Gegevens

Datum:
3 oktober
Tijd:
10:00 tot 17:00
Kosten:
€145
Evenement Categorie:

Locatie

boven de oven
Verbindelaarsweg 90
Mauritskazerne Ede, 6711 VD