Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Lezing: “dodelijke leugen, artsen en patiënten misleid”

7 maart - 13:30 tot 17:00

€15

Voormalig fysiotherapeut dhr. C.F. van der Horst, auteur van het boek “Dodelijke leugens, artsen en patiënten misleid”, geeft een lezing in Filmhuis Oosterbeek. Zijn lezing is zeer actueel, want de gezondheidszorg wordt steeds duurder. U betaalt steeds meer geld, terwijl het aantal chronische ziekten voortdurend toeneemt. Zo krijgt één op de drie vrouwen en één op de twee mannen kanker. Huisartsen hebben steeds minder tijd voor de patiënt, terwijl ieder jaar vele duizenden mensen overlijden als gevolg van medische missers. Wat gaat er fout? Wat zijn de soms letterlijk dodelijke leugens die u als arts of patiënt misleiden?

Dhr. Van der Horst spreekt over het industriële verdienmodel waarvan artsen, bewust of onbewust, deel uitmaken. De opleiding tot arts blijkt inadequaat om iets effectiefs te doen aan het ontstaan en behandelen van chronische ziekte. De reguliere geneeskunde en de medische behandelprotocollen zijn bijna geheel op farmaceutische leest geschoeid, terwijl maar bar weinig medische behandelingen een harde wetenschappelijke basis hebben. Erger nog, er wordt regelmatig met medicijnonderzoek geknoeid. Bovendien beperken behandelprotocollen het vrije denken en handelen van de dokter. Ze ontnemen niet alleen de keuzevrijheid t.a.v. de behandeling die u als arts geeft of als patiënt krijgt, maar werken ook door op het vergoedingenstelsel. Zo worden de zogenaamde alternatieve behandelwijzen niet of beperkt vergoed.

In de lezing komen aan bod:

  • Hoe wetenschappelijk is de medische behandeling die u krijgt?

  • Is uw huisarts een kwakzalver tegen wil en dank?

  • Wat weet uw huisarts of specialist over de rol van voeding?

  • Waarom is de farmaceutische impact in de geneeskunde zo groot?

  • Wat zijn soms letterlijk dodelijke leugens in de gezondheidszorg?

  • Hoe zit het met de keuzevrijheid voor de behandeling die u wilt?

  • En wat kunt u eraan doen?

Het belooft een hele openhartige en indringende middag te worden, die gaat over onze gezondheid en het systeem dat we er rondom hebben opgebouwd. Een middag die ons op verschillende fronten behoorlijk wakker zal schudden.

Een gelegenheid die u niet wilt missen! Na afloop zal de heer Van der Horst zijn boek signeren.

Dokter Hans Moolenburgh sr. schreef over dit boek: “Het is een steengoed boek en het overtreft zelfs het boek Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad van Professor Gøtzsche, dat er toch ook niet om liegt. Van der Horsts grote verdienste is echter niet alleen het ongelofelijk gedetailleerde monnikenwerk dat hij verricht heeft, maar dat hij ook steeds positieve alternatieven aangeeft.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Lezing: "dodelijke leugens- artsen en patiënten misleid"
15,00

Gegevens

Datum:
7 maart
Tijd:
13:30 tot 17:00
Kosten:
€15
Evenement Categorie:

Organisator

Marco de Jong
Telefoon:
06-10250722
E-mail:
info@innerfit.nl
Website:
https://www.innerfit.nl/

Locatie

Filmhuis Oosterbeek
Weverstraat 85
Oosterbeek, 6862 DL Nederland
+ Google Maps
Share This