Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing: “dodelijke leugens, artsen en patiënten misleid”

7 maart - 14:00 tot 17:00

€15

Op zaterdagmiddag 7 maart 2020 geeft voormalig fysiotherapeut C.F. van der Horst, auteur van het boek Dodelijke leugens, artsen en patiënten misleid. een lezing in het zalen– en gemeentecentrum de Brink in Bennekom.

De lezing van Van der Horst is zeer actueel want de nieuwssites en kranten staan bol van berichten over het nieuwe Coronavirus. Maar wat is eigenlijk waar van deze verhalen? En wat te denken over onze gezondheidszorg die steeds duurder wordt? U betaalt steeds meer geld terwijl u steeds minder krijgt. Het aantal chronische ziekten neemt nog altijd toe. Volgens de statistieken krijgt één op de drie vrouwen kanker en bij de mannen ligt dat percentage zelfs op 50%. Waar gaan we naar toe met zijn allen?

Dhr. Van der Horst spreekt over het industriële verdienmodel waarvan artsen, bewust of onbewust, deel uitmaken. De opleiding tot arts blijkt inadequaat om iets effectiefs te doen aan het ontstaan en behandelen van chronische ziekte. De reguliere geneeskunde en de medische behandelprotocollen zijn bijna geheel op farmaceutische leest geschoeid, terwijl maar bar weinig medische behandelingen een harde wetenschappelijke basis hebben. Erger nog, er wordt regelmatig met medicijnonderzoek geknoeid. Bovendien beperken behandelprotocollen het vrije denken en handelen van de dokter. Ze ontnemen niet alleen de keuzevrijheid t.a.v. de behandeling die u als arts geeft of als patiënt krijgt, maar werken ook door op het vergoedingenstelsel. Zo worden de zogenaamde alternatieve behandelwijzen niet of beperkt vergoed.

Na deze lezing is er een veiling waarvan de opbrengst komt van een goed doel.
Meer informatie vind je hier.

Programma
13.30 – 14.00 – inloop
14.00 – 15.15 – lezing deel 1
15.15 – 15.30 – pauze
15.30 – 17.00 – lezing deel 2
17.00 – 18.00 – veiling

In de lezing komen aan bod:

  • Hoe wetenschappelijk is de medische behandeling die u krijgt?

  • Is uw huisarts een kwakzalver tegen wil en dank?

  • Wat weet uw huisarts of specialist over de rol van voeding?

  • Waarom is de farmaceutische impact in de geneeskunde zo groot?

  • Wat zijn soms letterlijk dodelijke leugens in de gezondheidszorg?

  • Hoe zit het met de keuzevrijheid voor de behandeling die u wilt?

  • En wat kunt u eraan doen?

Het belooft een hele openhartige en indringende middag te worden, die gaat over onze gezondheid en het systeem dat we er rondom hebben opgebouwd. Een middag die ons op verschillende fronten behoorlijk wakker zal schudden.

Een gelegenheid die u niet wilt missen! Na afloop zal de heer Van der Horst zijn boek signeren.

Dokter Hans Moolenburgh sr. schreef over dit boek: “Het is een steengoed boek en het overtreft zelfs het boek Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad van Professor Gøtzsche, dat er toch ook niet om liegt. Van der Horsts grote verdienste is echter niet alleen het ongelofelijk gedetailleerde monnikenwerk dat hij verricht heeft, maar dat hij ook steeds positieve alternatieven aangeeft.”

Opgeven kan per mail.  Of bestel je ticket hieronder.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelman. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are no longer available

Gegevens

Datum:
7 maart
Tijd:
14:00 tot 17:00
Kosten:
€15
Evenement Categorie:

Locatie

gemeentecentrum de Brink
Brinkstraat 39
BENNEKOM, 6721 WR Nederland
+ Google Maps

Organisator

Marco de Jong
Telefoon:
06-10250722
E-mail:
info@innerfit.nl
Website:
https://www.innerfit.nl/