Laden Evenementen

« Alle Evenementen

(H)erken de 5 basis emoties

30 maart - 09:30 tot 16:30

€135

Bijscholing inclusief koffie/thee en biologische lunch.

Docent: Jyo Kuijs

Het erkennen van de vijf basis emoties is een onderdeel van het proces om onze schaduw te omarmen.


Boosheid, gehechtheid, jaloezie, trots en onzekerheid zijn 5 zeer belangrijke emoties.
Zodra je begrijpt en hoe deze emoties functioneren kan je ze beter observeren. In deze bijscholing/ wordt hier zeer uitgebreid bij stilgestaan.

 

Emoties komen voor in ons dagelijks leven en binnen onze familielijnen. Voor een leven in harmonie wil je graag leren door welke dagelijkse situaties en oude indrukken de energie van deze emoties in beweging komt. Hoe dat werkt leer je in deze bijscholing. Handig tips die je direct in je praktijk kunt toepassen.

Karma – de wet van oorzaak en gevolg – veroorzaakt vaak veel problemen met de meest prominent aanwezige emotie. Je kunt de meest prominent aanwezige emotie in een leven eenvoudig vaststellen en zien hoelang deze emotie al voor problemen zorgt. Door het sluiten van de achterdeur naar dit energie lek sluiten is er meer energie voorhanden voor het bewustziijn. Je leert hoe emoties een duidelijk innerlijk kompas zijn naar een onderliggende angst om dieper te gaan kijken.

Deze bijscholing wordt gegeven door Jyo (www.paranormalegenezer.nl) . Hij heeft zich van 1999 tot 2009 verdiept in de kennis van het immuunsysteem en alle andere energievelden om het menselijke lichaam. Hier voor heeft hij  een diepgaande spirituele studie voor gevolgd. De Tibetaanse Vajrayana, Flower of Life en Kabbalah zijn de belangrijkste inspiratiebronnen geweest. Je concentratie en voorstellingsvermogen vergroten staan hierbij centraal. Eigenlijk is het een studie van het zelf, waardoor je andere mensen beter kan helpen.

Tickets

Unlimited beschikbaar
emoties 2019135,00

Gegevens

Datum:
30 maart
Tijd:
09:30 tot 16:30
Kosten:
€135
Evenement Categorie:

Organisator

Marco de Jong
Telefoon:
06-10250722
E-mail:
info@innerfit.nl
Website:
https://www.innerfit.nl/

Locatie

De klipper – Oosterbeek
Share This