Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Van Ego Naar Hart – Pamela Kribbe

13 januari - 14:00 tot 17:00

€20

In deze tijd vindt er zowel individueel als mondiaal een transformatie plaats van ego naar hart, van een bewustzijn gebaseerd op angst en strijd naar een bewustzijn gebaseerd op liefde en verbinding. Deze transformatie is ingrijpend op alle niveaus van ons leven, en heeft gevolgen voor ons werk, onze relaties en de manier waarop we met onszelf omgaan. In deze gechannelde lezing geeft Pamela een boodschap van Jeshua, waarin hij spreekt over deze overgangsfase en wat die betekent voor ons persoonlijk leven.

In Pamela’s eerste boek “Gesprekken met Jeshua” onderscheidt Jeshua vier fasen in de transformatie van ego naar hart en zegt hij dat er een groep van pioniers is (lichtwerkers) die momenteel de laatste fasen doorloopt. Dat brengt hen vreugde en groei maar gaat ook gepaard met specifieke problemen, zoals een grote gevoeligheid, je niet thuis voelen in de maatschappelijke werkelijkheid en het integreren van tamelijk zware vorige levensenergieën die in dit leven opgehelderd willen worden. In de lezing wordt speciaal aandacht besteed aan deze thema’s.
Na de pauze is er ruim gelegenheid voor vragen en (gechannelde) antwoorden.

Pamela Kribbe is gepromoveerd filosoof en schrijfster van o.a. Gesprekken met Jeshua. Ze heeft sinds 2002 een zelfstandige praktijk en geeft workshops en lezingen op het gebied van spiritualiteit en innerlijke groei.

Gegevens

Datum:
13 januari
Tijd:
14:00 tot 17:00
Kosten:
€20
Evenement Categorie:

Organisator

Marco de Jong
Telefoon:
06-10250722
E-mail:
info@innerfit.nl
Website:
https://www.innerfit.nl/

Locatie

Filmhuis Oosterbeek
Weverstraat 85
Oosterbeek, 6862 DL Nederland
+ Google Maps

Tickets

Niet op voorraad!Ticket - Van Ego Naar Hart20,00UITVERKOCHT

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en nieuwe aanbod van lezingen, workshops en bijscholingen.

Succesvol aangemeld, bekijk uw email voor de bevestigingsmail.