Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Depressie en slaapproblemen (PSBK)

26 september - 09:30 tot 16:30

€155.00

Docent: Sterre Groenendijk

Bijna alles is via internet te bestellen tegenwoordig. Voor 23.00 uur duw je op een knop en hoppa, de volgende dag heb je je spullen al in huis. Geen zin om te koken? Even shoppen bij een website die thuis bezorgd en je wordt op je wenken bediend. In een maatschappij waarin alles zo maar mogelijk lijkt, komt de geestelijk gezondheid van de mens behoorlijk onder druk te staan. Want zo gelukkig blijken we van spullen en fast-food helemaal niet te worden. Er is een groot te kort aan voeding, zowel qua gezond eten als qua geestelijke inspiratie.

De natuurgeneeskundig therapeut komt in zijn praktijk steeds meer in aanraking met klachten als depressie en slaapproblemen. Hoe ga je daar als therapeut vakbekwaam mee om? Wat kun je doen om je client werkelijk goed te ondersteunen.

Aan het woord deze lesdag is psycholoog en EFT-therapeut Sterre Groenendijk. Sterre heeft jarenlange ervaring in haar praktijk met het behandelen van depressie en slaapproblemen. Sterre verzorgt een praktische lesdag die je als therapeut handvatten geeft om je cliënt daadwerkelijk van dienst te kunnen zijn.

Aan het eind van de dag:

Heb je kennis van:

  • De verschillende diagnoses op het gebied van stemmingsstoornissen en slaapstoornissen
  • De reguliere behandelmethodieken op het gebied van stemmingsstoornissen en slaapstoornissen
  • Verschillende andere/complementaire behandelmethodieken op het gebied van stemmingsstoornissen en slaapstoornissen

Kan je:

  • Adequaat reageren op gele vlaggen op het gebied van stemmingsstoornissen en slaapstoornissen
  • Onderdelen uit de reguliere en andere gezondheidszorg combineren om clienten doeltreffend te begeleiden bij stemmingsstoornissen en slaapstoornissen

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelman. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
depressie en slaapproblemen 2020
155,00
Onbeperkt

Gegevens

Datum:
26 september
Tijd:
09:30 tot 16:30
Kosten:
€155.00
Evenement Categorie:

Locatie

De klipper – Oosterbeek