Als je alles tegen hebt als je geboren wordt en je toch in staat bent een daverend succes te maken van je leven dan ben je behalve een geniaal mens ook vooral een inspiratie voor iedereen die je tegenkomt.

Mensen die alles mee hadden vanaf hun geboorte en Percy Tienhooven ontmoeten, realiseren zich direct dat ze veel meer uit hun leven kunnen halen dan ze nu doen. Mensen die net als Percy behoorlijk beperkt worden door hun fysieke omstandigheden zien in Percy een voorbeeld. Een inspiratie. Ze realiseren zich direct dat fysiek beperkt zijn geen invloed hoeft te hebben op wat er in je hoofd omgaat en hoe je je leven wilt leiden.

Innercirkel is ongelofelijk trots, blij en dankbaar dat Percy naar Oosterbeek komt voor een lezing. Nou ja een lezing, nee dat niet precies. Want in zijn eentje 3 uur vertellen, dat was te veel voor hem zei hij. Maar een live-interview dat kan en wil hij ZEKER voor ons doen.
Roos gaat Percy interviewen. En Percy houdt van interactie met de zaal. Dus behalve dat Roos vragen stelt aan Percy, mogen de mensen uit de zaal ook vragen stellen.

De kleinste spreker die Innercirkel ooit gehad heeft, gaat waarschijnlijk de grootste impact maken. Deze lezing wilt u absoluut bijwonen. Een ontmoeting met Percy doet je beseffen dat je veel meer kunt dan je ooit voor mogelijk hield.
Percy is grappig, goudeerlijk en gedreven tot op zijn kleinste bot. Percy inspireert. Gun uzelf een berg inspiratie en kom naar de lezing/het interview met Percy Tienhooven.

Video

Percy over: Hoe buiten de boot vallen je leven kan redden.
https://www.youtube.com/watch?v=I6VdhnVNazA

Datum:

18/11/2017
14:00 tot 17:00 uur

Locatie:

Filmhuis Oosterbeek
Weverstraat 85
6862 DL Oosterbeek

Tarief

15 euro

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en nieuwe aanbod van lezingen, workshops en bijscholingen.

Succesvol aangemeld, bekijk uw email voor de bevestigingsmail.